
▫️ Інгредієнти:
✔️ печиво «Савоярді» – 18 шт.
✔️ полуниця – 300 гр
✔️ цукор – 30 г
✔️ лимонний сік – 1 ст.л.
✔️ вершки 33% – 250 мл
✔️ згущене молоко «Ічня» – 75-100 г
✔️ маскарпоне – 250 г
✔️ свіжа полуниця для прикрашання
Приготування:
1)До полуниці додаємо цукор, лимонний сік та пробиваємо блендером до однорідності.
2)Для крему: вершки збиваємо міксером до загущення. Додаємо сир маскарпоне і знову збиваємо до однорідної маси. Далі додаємо згущене молоко «Ічня» @imkk.mil і трішки ще збиваємо до однорідності. Кількість згущеного молока регулюйте за смаком.
3)Печиво «Савоярді» занурюємо в полуницю перебиту на декілька секунд і викладаємо у форму (зверху можна ще полити полуничним просоченням).
4)Шар печива покриваємо половиною крему. Зверху знову кладемо шар просоченого печива і покриваємо шаром крему, який залишився.
5)Прибираємо у холодильник на декілька годин. Прикрашаємо свіжою полуницею і насолоджуємося!
Відео-приготування ви можете переглянути за посиланням:
https://www.instagram.com/reel/C8FFIget6Yt/?utm_source=ig_web_copy_link
Смачного!