▫️ Інгредієнти:

✔️ печиво «Савоярді» – 18 шт.

✔️ полуниця – 300 гр

✔️ цукор – 30 г

✔️ лимонний сік – 1 ст.л. 

✔️ вершки 33% – 250 мл

✔️ згущене молоко «Ічня» – 75-100 г

✔️ маскарпоне – 250 г

✔️ свіжа полуниця для прикрашання

Приготування:

1)До полуниці додаємо цукор, лимонний сік та пробиваємо блендером до однорідності.

2)Для крему: вершки збиваємо міксером до загущення. Додаємо сир маскарпоне і знову збиваємо до однорідної маси. Далі додаємо згущене молоко «Ічня» @imkk.mil і трішки ще збиваємо до однорідності. Кількість згущеного молока регулюйте за смаком.

3)Печиво «Савоярді» занурюємо в полуницю перебиту  на декілька секунд і викладаємо у форму (зверху можна ще полити полуничним просоченням).

4)Шар печива покриваємо половиною крему. Зверху знову кладемо шар просоченого печива і покриваємо шаром крему, який залишився.

5)Прибираємо у холодильник на декілька годин. Прикрашаємо свіжою полуницею і насолоджуємося!

Відео-приготування ви можете переглянути за посиланням:

https://www.instagram.com/reel/C8FFIget6Yt/?utm_source=ig_web_copy_link

Смачного!