Влітку по-особливому смакують десерти, адже це сезон різноманітних свіжих фруктів та ягід ☺️

🍶 Вам знадобиться:

  • Полуниця (або малина, вишня)– 500 г;
  • Згущене молоко з фруктозою Ічня – 800 г;
  • Вершки кондитерські – 400 мл;
  • Молоко кокосове – 400 мл;
  • Сухе молоко – 6 ст.л;
  • Желатин – 25 г;
  • Вода – 70 мл.

🫕 Процес приготування:

  • Желатин замочити в воді до набухання.
  • Полуницю порізати на кубики і викласти в форму, змащену олією.
  • В блендері або міксером збити згущене молоко, вершки та кокосове молоко.
  • Желатин прогріти до розчинення. Дати охолонути.
  • Влити до молочної маси та ще раз все збити.
  • Залити зверху на полуницю і поставити в холодильник до повного застигання.

Якщо ви не вживаєте цукор – не проблема. Згущене молоко “Ічня”з фруктозою ідеально доповнить цей смачний десерт 😉

📎 Зберігайте та смакуйте літо на повну)

Відео-приготування десерту можна переглянути за посиланням:

https://www.instagram.com/reel/C9EmkBftzEa/?utm_source=ig_web_copy_link