Влітку по-особливому смакують десерти, адже це сезон різноманітних свіжих фруктів та ягід ☺️
🍶 Вам знадобиться:
- Полуниця (або малина, вишня)– 500 г;
- Згущене молоко з фруктозою Ічня – 800 г;
- Вершки кондитерські – 400 мл;
- Молоко кокосове – 400 мл;
- Сухе молоко – 6 ст.л;
- Желатин – 25 г;
- Вода – 70 мл.
🫕 Процес приготування:
- Желатин замочити в воді до набухання.
- Полуницю порізати на кубики і викласти в форму, змащену олією.
- В блендері або міксером збити згущене молоко, вершки та кокосове молоко.
- Желатин прогріти до розчинення. Дати охолонути.
- Влити до молочної маси та ще раз все збити.
- Залити зверху на полуницю і поставити в холодильник до повного застигання.
Якщо ви не вживаєте цукор – не проблема. Згущене молоко “Ічня”з фруктозою ідеально доповнить цей смачний десерт 😉

📎 Зберігайте та смакуйте літо на повну)
Відео-приготування десерту можна переглянути за посиланням:
https://www.instagram.com/reel/C9EmkBftzEa/?utm_source=ig_web_copy_link