Хрустка основа з мигдалем і білим шоколадом, ніжний сирний кокосовий крем, насичений вишневий конфітюр, а на завершення — ніжний шоколадний шар, прикрашений кокосовою стружкою та цукерками «Rafaello». Ідеальне поєднання текстур і смаків для справжнього гастрономічного задоволення!
Крок 1: Основа для чізкейку
Підготували для вас два варіанти основи:
1. Класичний варіант — самостійне приготування тіста Сабле.
2. Простий варіант — пісочне печиво, яке можна придбати в будь-якому магазині.
Щоб вам було більш зручно та ви не загубили нічого, разом з @tartufi.ua та @imkk.milk створили окремий файл з чотирма рецептами, який включає:
– Пісочну основу (тісто Сабле)
– Декор «Пелюстка»
– Мигдальне праліне
– Вафельну крихту Роялтін (feuilletine)
📌Всі ці рецепти допоможуть створити ідеальний смаковий баланс та завершити його естетичний вигляд.
Якщо вам потрібен цей файл, напишіть fairynatales у коментарях під цим рілсом і обов’язково надамо вам доступ до нього абсолютно безкоштовно.
Ну а ми з вами вирушаємо у гастрономічну подорож з Італії ( і наших пончиків Bombolone) до Нью-Йорка! І почнемо з найважливішого — формуємо основу для нашого чізкейку.
• 350-390 г крихти сабле або пісочного печива
~ 45 г вершкового масла
Відео-приготування десерту переглядайте за посиланням:
https://www.instagram.com/reel/DBEckueNjDc/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Buy our products in the nearest store in your city or order them in our online store shop.ichnya.com ("More taste for less money!").
Follow us on social media to be the first to know about exclusive news, promotions and special offers!
Instagram:
https://www.instagram.com/imkk.milk/
Facebook:
https://www.facebook.com/imkk.milk