Для бісквіту:

4 яйця

дрібка солі

680 г. згущеного молока «Ічня»

370 г. борошна

40 г. крохмалю

20 г. розпушувача

🥣Для крему:

1 л. вершків 33-36%

200 г. згущеного молока «Ічня»

280 г. вишневого йогурту 3,2% 

🍒Для конфітюру:

500 г. вишні без кісточок

150 г. цукру

30 г. кукурудзяного крохмалю

🍰Для допомоги у приготуванні:

Згущене молоко від “ІЧНІ”

Пергамент, рукавички та серветки від “ЧИСТО”

Preparation:

Яйця кімнатної температури добре збиваємо з сіллю, зменшуємо обороти і поступово вводимо згущене молоко.

Додаємо частинами просіяні сухі інгредієнти, перемішуємо на маленьких оборотах.

Розділяємо тісто на 2 частини, рівномірно розприділяємо на деко застелене силіконізованим пергаментом від бренду @chisto та випікаємо у розігрітій до 180° духовці 10-12 хв. 

Виходить 2 бісквіти d-30/40 см., охолоджуємо їх та вирізаємо за допомогою металевого кільця d-6см.

Обрізки подрібнюємо в чаші блендера до стану крихти.

Для начинки вишню поєднуємо з цукром та крохмалем і проварюємо на середньому вогні постійно помішуючи до загустіння.

Для крему охолоджені вершки збиваємо до м’яких піків, поступово вводимо згущене молоко, а вкінці вмішуємо лопаткою вишневий йогурт.

Якщо любите соковиті тортики бісквіти можна злегка просочити.

🥛1.Варіант

200 мл. гарячого молока + 100 г. згущеного молока.

🍸2.Варіант

200 мл. вишневого соку + 120 г. цукру + 30 мл. рому.

Збираємо тортики, боки та верхівки змащуємо кремом і відправляємо на 2-3 год. до холодильника, можна на ніч.

Щедро обсипаємо крихтою і декоруємо за бажанням.

Смачного 🤗

You can watch a video of the dessert cooking here: 
https://www.instagram.com/reel/C_5LdcZtcyb/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Buy our products in the nearest store in your city or order them in our online store shop.ichnya.com ("More taste for less money!").

Follow us on social media to be the first to know about exclusive news, promotions and special offers!
Instagram: 
https://www.instagram.com/imkk.milk/
Facebook:
https://www.facebook.com/imkk.milk