Хрустка основа з мигдалем і білим шоколадом, ніжний сирний кокосовий крем, насичений вишневий конфітюр, а на завершення — ніжний шоколадний шар, прикрашений кокосовою стружкою та цукерками «Rafaello». Ідеальне поєднання текстур і смаків для справжнього гастрономічного задоволення!
Крок 1: Основа для чізкейку
Підготували для вас два варіанти основи:
1. Класичний варіант — самостійне приготування тіста Сабле.
2. Простий варіант — пісочне печиво, яке можна придбати в будь-якому магазині.
Щоб вам було більш зручно та ви не загубили нічого, разом з @tartufi.ua та @imkk.milk створили окремий файл з чотирма рецептами, який включає:
– Пісочну основу (тісто Сабле)
– Декор «Пелюстка»
– Мигдальне праліне
– Вафельну крихту Роялтін (feuilletine)
📌Всі ці рецепти допоможуть створити ідеальний смаковий баланс та завершити його естетичний вигляд.
Якщо вам потрібен цей файл, напишіть fairynatales у коментарях під цим рілсом і обов’язково надамо вам доступ до нього абсолютно безкоштовно.
Ну а ми з вами вирушаємо у гастрономічну подорож з Італії ( і наших пончиків Bombolone) до Нью-Йорка! І почнемо з найважливішого — формуємо основу для нашого чізкейку.
• 350-390 г крихти сабле або пісочного печива
~ 45 г вершкового масла
Відео-приготування десерту переглядайте за посиланням:
https://www.instagram.com/reel/DBEckueNjDc/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Купуй нашу продукцію у найближчому магазині свого міста або замовляй у нашому онлайн-магазині shop.ichnya.com (“Більше смаку за менші гроші!”).
Підписуйся на наші соціальні мережі, щоб завжди бути в курсі ексклюзивних новин, акцій і спеціальних пропозицій першими!
Instagram:
https://www.instagram.com/imkk.milk/
Facebook:
https://www.facebook.com/imkk.milk