Хрустка основа з мигдалем і білим шоколадом, ніжний сирний кокосовий крем, насичений вишневий конфітюр, а на завершення — ніжний шоколадний шар, прикрашений кокосовою стружкою та цукерками «Rafaello». Ідеальне поєднання текстур і смаків для справжнього гастрономічного задоволення!

Крок 1: Основа для чізкейку

Підготували для вас два варіанти основи:

1. Класичний варіант — самостійне приготування тіста Сабле.

2. Простий варіант — пісочне печиво, яке можна придбати в будь-якому магазині.

Щоб вам було більш зручно та ви не загубили нічого, разом з @tartufi.ua та @imkk.milk створили окремий файл з чотирма рецептами, який включає:

– Пісочну основу (тісто Сабле)

– Декор «Пелюстка»

– Мигдальне праліне

– Вафельну крихту Роялтін (feuilletine)

📌Всі ці рецепти допоможуть створити ідеальний смаковий баланс та завершити його естетичний вигляд.

Якщо вам потрібен цей файл, напишіть fairynatales у коментарях під цим рілсом і обов’язково надамо вам доступ до нього абсолютно безкоштовно.

Ну а ми з вами вирушаємо у гастрономічну подорож з Італії ( і наших пончиків Bombolone) до Нью-Йорка! І почнемо з найважливішого — формуємо основу для нашого чізкейку.

• 350-390 г крихти сабле або пісочного печива

~ 45 г вершкового масла 

Відео-приготування десерту переглядайте за посиланням: 
https://www.instagram.com/reel/DBEckueNjDc/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Купуй нашу продукцію у найближчому магазині свого міста або замовляй у нашому онлайн-магазині shop.ichnya.com (“Більше смаку за менші гроші!”).

Підписуйся на наші соціальні мережі, щоб завжди бути в курсі ексклюзивних новин, акцій і спеціальних пропозицій першими!
Instagram: 
https://www.instagram.com/imkk.milk/
Facebook:
https://www.facebook.com/imkk.milk