🌿Інгредієнти:
для бісквіту👇🏻
5 жовтків
50 г цукру
10 мл молока
10 мл олії
50 г борошна
1/2 ч.л. розпушувачу
50 мл молока.
для суфле👇🏻
180 г масла
120 г згущеного молока
150 мл води
350 г цукру
16 г агар-агару
200 г білку(5 яєць)
ваніль, лимонна кислота 1/4 ч.л.
для глазурі👇🏻
120 г вершків 33%
2 г желатину + 1 ст.л. води
160 г шооколаду 56%
2 ст.л. олії
🌿Бісквіт: жовтки збиваємо з цукром ~ 10 хв до побіління. Додаємо борошно, розпушувач, молоко, олію, перемішуємо. Викладаємо в форму 22 см застелену пергаментом, розрівнюємо і печемо 15 хв при 180 градусах. Охолоджуємо, і викладаємо в форму, ту в якій пекли або високу, просочуємо молоком
🌿Суфле:
1. Збиваємо мʼяке масло і згущене молоко 5 хв до побіління
2. Збиваємо білки, 1 ст.л. цукру і кислоту – до стійких піків
3. Для сиропу зʼєднуємо воду, цукор, агар, доводимо до кипіння і варимо на середньому вогні 5 хвилин, або до температури 110 градусів
4. Продовжуємо міксером збивати білки на максимальній швидкості і тонкою цівочкою вливаємо сироп в білки. Збиваємо доки не побачимо що білки намотуються на вінчики. Додаємо крем з масла і згущенки, збиваємо ще 1 хв до обʼєднання і відразу перекладаємо на бісквіт.
Охолоджуємо торт 5-6 годин або ніч.
🌿Глазур. Заливаємо желатин водою, залишаємо на 10 хв. Додаємо желатин до гарячих вершків, розмішуємо, додаємо шоколад, і в кінці олію. Перемішуємо і декоруємо торт.
Смачного!
Відео-приготування десерту можна переглянути за посиланням:
https://www.instagram.com/reel/C_h8FK5tAkh/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Купуй нашу продукцію у найближчому магазині свого міста або замовляй у нашому онлайн-магазині shop.ichnya.com (“Більше смаку за менші гроші!”).
Підписуйся на наші соціальні мережі, щоб завжди бути в курсі ексклюзивних новин, акцій і спеціальних пропозицій першими!
Instagram:
https://www.instagram.com/imkk.milk/
Facebook:
https://www.facebook.com/imkk.milk