🌿Інгредієнти:

для бісквіту👇🏻

5 жовтків

50 г цукру

10 мл молока

10 мл олії

50 г борошна

1/2 ч.л. розпушувачу

50 мл молока.

для суфле👇🏻

180 г масла

120 г згущеного молока

150 мл води

350 г цукру

16 г агар-агару

200 г білку(5 яєць)

ваніль, лимонна кислота 1/4 ч.л.

для глазурі👇🏻

120 г вершків 33%

2 г желатину + 1 ст.л. води

160 г шооколаду 56%

2 ст.л. олії

🌿Бісквіт: жовтки збиваємо з цукром ~ 10 хв до побіління. Додаємо борошно, розпушувач, молоко, олію, перемішуємо. Викладаємо в форму 22 см застелену пергаментом, розрівнюємо і печемо 15 хв при 180 градусах. Охолоджуємо, і викладаємо в форму, ту в якій пекли або високу, просочуємо молоком

🌿Суфле:

1. Збиваємо мʼяке масло і згущене молоко 5 хв до побіління

2. Збиваємо білки, 1 ст.л. цукру і кислоту – до стійких піків

3. Для сиропу зʼєднуємо воду, цукор, агар, доводимо до кипіння і варимо на середньому вогні 5 хвилин, або до температури 110 градусів

4. Продовжуємо міксером збивати білки на максимальній швидкості і тонкою цівочкою вливаємо сироп в білки. Збиваємо доки не побачимо що білки намотуються на вінчики. Додаємо крем з масла і згущенки, збиваємо ще 1 хв до обʼєднання і відразу перекладаємо на бісквіт.

Охолоджуємо торт 5-6 годин або ніч. 

🌿Глазур. Заливаємо желатин водою, залишаємо на 10 хв. Додаємо желатин до гарячих вершків, розмішуємо, додаємо шоколад, і в кінці олію. Перемішуємо і декоруємо торт. 

Смачного!

Відео-приготування десерту можна переглянути за посиланням: 
https://www.instagram.com/reel/C_h8FK5tAkh/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== 


Купуй нашу продукцію у найближчому магазині свого міста або замовляй у нашому онлайн-магазині shop.ichnya.com (“Більше смаку за менші гроші!”).

Підписуйся на наші соціальні мережі, щоб завжди бути в курсі ексклюзивних новин, акцій і спеціальних пропозицій першими!
Instagram: 
https://www.instagram.com/imkk.milk/
Facebook:
https://www.facebook.com/imkk.milk