🌿Інгредієнти:

для бісквіту👇🏻

5 жовтків

50 г цукру

10 мл молока

10 мл олії

50 г борошна

1/2 ч.л. розпушувачу

50 мл молока.

для суфле👇🏻

180 г масла

120 г згущеного молока

150 мл води

350 г цукру

16 г агар-агару

200 г білку(5 яєць)

ваніль, лимонна кислота 1/4 ч.л.

для глазурі👇🏻

120 г вершків 33%

2 г желатину + 1 ст.л. води

160 г шооколаду 56%

2 ст.л. олії

🌿Бісквіт: жовтки збиваємо з цукром ~ 10 хв до побіління. Додаємо борошно, розпушувач, молоко, олію, перемішуємо. Викладаємо в форму 22 см застелену пергаментом, розрівнюємо і печемо 15 хв при 180 градусах. Охолоджуємо, і викладаємо в форму, ту в якій пекли або високу, просочуємо молоком

🌿Суфле:

1. Збиваємо мʼяке масло і згущене молоко 5 хв до побіління

2. Збиваємо білки, 1 ст.л. цукру і кислоту – до стійких піків

3. Для сиропу зʼєднуємо воду, цукор, агар, доводимо до кипіння і варимо на середньому вогні 5 хвилин, або до температури 110 градусів

4. Продовжуємо міксером збивати білки на максимальній швидкості і тонкою цівочкою вливаємо сироп в білки. Збиваємо доки не побачимо що білки намотуються на вінчики. Додаємо крем з масла і згущенки, збиваємо ще 1 хв до обʼєднання і відразу перекладаємо на бісквіт.

Охолоджуємо торт 5-6 годин або ніч. 

🌿Глазур. Заливаємо желатин водою, залишаємо на 10 хв. Додаємо желатин до гарячих вершків, розмішуємо, додаємо шоколад, і в кінці олію. Перемішуємо і декоруємо торт. 

Guten Appetit!

Hier können Sie sich ein Video von der Zubereitung des Desserts ansehen: 
https://www.instagram.com/reel/C_h8FK5tAkh/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== 


Kaufen Sie unsere Produkte in der nächstgelegenen Filiale in Ihrer Stadt oder bestellen Sie sie in unserem Online Shop shop.ichnya.com ("Mehr Geschmack für weniger Geld!").

Folgen Sie uns auf den sozialen Medien, um als Erster über exklusive Neuigkeiten, Aktionen und Sonderangebote informiert zu werden!
Instagram: 
https://www.instagram.com/imkk.milk/
Facebook:
https://www.facebook.com/imkk.milk