Для бісквіту:

4 яйця

дрібка солі

680 г. згущеного молока «Ічня»

370 г. борошна

40 г. крохмалю

20 г. розпушувача

🥣Для крему:

1 л. вершків 33-36%

200 г. згущеного молока «Ічня»

280 г. вишневого йогурту 3,2% 

🍒Для конфітюру:

500 г. вишні без кісточок

150 г. цукру

30 г. кукурудзяного крохмалю

🍰Для допомоги у приготуванні:

Згущене молоко від “ІЧНІ”

Пергамент, рукавички та серветки від “ЧИСТО”

Приготування:

Яйця кімнатної температури добре збиваємо з сіллю, зменшуємо обороти і поступово вводимо згущене молоко.

Додаємо частинами просіяні сухі інгредієнти, перемішуємо на маленьких оборотах.

Розділяємо тісто на 2 частини, рівномірно розприділяємо на деко застелене силіконізованим пергаментом від бренду @chisto та випікаємо у розігрітій до 180° духовці 10-12 хв. 

Виходить 2 бісквіти d-30/40 см., охолоджуємо їх та вирізаємо за допомогою металевого кільця d-6см.

Обрізки подрібнюємо в чаші блендера до стану крихти.

Для начинки вишню поєднуємо з цукром та крохмалем і проварюємо на середньому вогні постійно помішуючи до загустіння.

Для крему охолоджені вершки збиваємо до м’яких піків, поступово вводимо згущене молоко, а вкінці вмішуємо лопаткою вишневий йогурт.

Якщо любите соковиті тортики бісквіти можна злегка просочити.

🥛1.Варіант

200 мл. гарячого молока + 100 г. згущеного молока.

🍸2.Варіант

200 мл. вишневого соку + 120 г. цукру + 30 мл. рому.

Збираємо тортики, боки та верхівки змащуємо кремом і відправляємо на 2-3 год. до холодильника, можна на ніч.

Щедро обсипаємо крихтою і декоруємо за бажанням.

Смачного 🤗

Відео-приготування десерту можна переглянути за посиланням: 
https://www.instagram.com/reel/C_5LdcZtcyb/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Купуй нашу продукцію у найближчому магазині свого міста або замовляй у нашому онлайн-магазині shop.ichnya.com (“Більше смаку за менші гроші!”).

Підписуйся на наші соціальні мережі, щоб завжди бути в курсі ексклюзивних новин, акцій і спеціальних пропозицій першими!
Instagram: 
https://www.instagram.com/imkk.milk/
Facebook:
https://www.facebook.com/imkk.milk