Для бісквіту:
4 яйця
дрібка солі
680 г. згущеного молока «Ічня»
370 г. борошна
40 г. крохмалю
20 г. розпушувача
🥣Для крему:
1 л. вершків 33-36%
200 г. згущеного молока «Ічня»
280 г. вишневого йогурту 3,2%
🍒Для конфітюру:
500 г. вишні без кісточок
150 г. цукру
30 г. кукурудзяного крохмалю
🍰Для допомоги у приготуванні:
Згущене молоко від “ІЧНІ”
Пергамент, рукавички та серветки від “ЧИСТО”
Приготування:
Яйця кімнатної температури добре збиваємо з сіллю, зменшуємо обороти і поступово вводимо згущене молоко.
Додаємо частинами просіяні сухі інгредієнти, перемішуємо на маленьких оборотах.
Розділяємо тісто на 2 частини, рівномірно розприділяємо на деко застелене силіконізованим пергаментом від бренду @chisto та випікаємо у розігрітій до 180° духовці 10-12 хв.
Виходить 2 бісквіти d-30/40 см., охолоджуємо їх та вирізаємо за допомогою металевого кільця d-6см.
Обрізки подрібнюємо в чаші блендера до стану крихти.
Для начинки вишню поєднуємо з цукром та крохмалем і проварюємо на середньому вогні постійно помішуючи до загустіння.
Для крему охолоджені вершки збиваємо до м’яких піків, поступово вводимо згущене молоко, а вкінці вмішуємо лопаткою вишневий йогурт.
Якщо любите соковиті тортики бісквіти можна злегка просочити.
🥛1.Варіант
200 мл. гарячого молока + 100 г. згущеного молока.
🍸2.Варіант
200 мл. вишневого соку + 120 г. цукру + 30 мл. рому.
Збираємо тортики, боки та верхівки змащуємо кремом і відправляємо на 2-3 год. до холодильника, можна на ніч.
Щедро обсипаємо крихтою і декоруємо за бажанням.
Смачного 🤗
Відео-приготування десерту можна переглянути за посиланням:
https://www.instagram.com/reel/C_5LdcZtcyb/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Купуй нашу продукцію у найближчому магазині свого міста або замовляй у нашому онлайн-магазині shop.ichnya.com (“Більше смаку за менші гроші!”).
Підписуйся на наші соціальні мережі, щоб завжди бути в курсі ексклюзивних новин, акцій і спеціальних пропозицій першими!
Instagram:
https://www.instagram.com/imkk.milk/
Facebook:
https://www.facebook.com/imkk.milk